Werkwijze

Op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau? Of u er nu 1 of 100 bestelt, u bent bij HS-Bedrukkingen aan het goede adres. Wij bedrukken kleding, handdoeken, mokken, klokken, tegeltjes en nog veel meer. U kunt zelf de foto's, logo's en/of teksten aanleveren die op het product moeten worden aangebracht.

Heeft u een speciale wens voor wat betreft het bedrukken, aarzel dan niet contact op te nemen. Ons bedrijf kan producten op maat bedrukken.

Het te leveren product:

Vooraf wordt er door ons een ontwerp gemaakt, welke digitaal naar u wordt gezonden. Na uw goedkeuring wordt het ontwerp omgezet naar een mooie bedrukking op het door u gekozen product.

Aangeleverd beeldmateriaal (foto's / logo's of teksten):

Mocht het beeldmateriaal dat u zelf aanlevert kwalitatief niet voldoende zijn om goed te kunnen gebruiken voor het bedrukken van één van onze producten, dan kunnen we dit aanpassen. Hiervoor zullen dan wel bewerkingskosten in rekening worden gebracht, maar dit zal vooraf met u besproken worden.

Kleur:

Door verschil in computerbeeldscherm en printafdruk kan de werkelijke kleur van de bedrukking iets afwijken van de weergave op uw beeldscherm.

Prijzen:

Alle prijzen op deze genoemde site zijn inclusief bedrukking en de BTW.

Betaling:

Vooruitbetaling, tenzij anders is overeengekomen.

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van de bestelling. We volgen de tarieven van TNT. U kunt uw bestelling ook ophalen.

Levertijd:

3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling. De producten worden verzonden via TNT. We kunnen niet garanderen dat TNT op tijd is.

Algemene voorwaarden privacyverklaring:

Deze privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens verkregen door middel van e-mail. Deze privacyverklaring is bedoeld om uit te leggen hoe wij met privacy omgaan.

Wij respecteren en beschermen uw gegevens, Als u een bestelling plaats door gebruik te maken van het item "contact", geeft u hiermee toestemming uw e-mail/telefoonnummer te gebruiken als communicatie voor het te bestellen product, het ontwerp en versturen per post van uw artikel. Na het ontvangst van het artikel worden uw gegevens uit ons bestand verwijderd.


Indien u van mening bent dat wij niet uw gegevens volgens de privacyverklaring hebben nageleefd, of ander reden heeft tot klagen kunt u zich wenden tot de directie.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op

Contactgegevens

Van der Ploegstrjitte 18
9251RK Burgum
T 0646282939
E info@hs-bedrukkingen.nl
KvK 01134436

HS Bedrukkingen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen., hiermee gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring

Volg ons